Dragi clienti, conform recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru limitarea si prevenirea posibilelor îmbolnaviri cu Coronavirus (COVID-19) si din considerente de sanatate si grija pentru angajatii si clientii nostri, am luat urmatoarele masuri: Citeste masuri!

Voucher cadouCort auto cu prindere pe plafon ALEO DUO GREEN

Mai multe poze

Nou-23%

Cort auto cu prindere pe plafon ALEO DUO GREEN

Corturile auto ALEO DUO cu montare pe barele transversale ale masinii, dispun de spatiu pentru 2 persoane. Greutatea de doar 43 kg il face transportabil pe majoritatea autoturismelor, cea mai raspandita limita de transport pe bare transversale fiind de 75kg.
Cod produs: RTS48
Aboneaza-te la alerte de pret

Pret normal: 5.423,00 Lei ( -1232 Lei)

Oferta: 4.191,00 Lei

 

 Voucher cadou

Descriere produs

Detalii

CARACTERISTICI:

Greutatea de doar 43 kg il face transportabil pe aproape toate autoturismele. Cea mai raspandita limita de transport pe bare transversale fiind de 75kg.

Capacitate: 2 persoane. 
Dimensiune deschis: 123cm latime x 210cm lungime x 126 cm inaltime
Dimensiune inchis: 125cm latime x 112cm lungime x 28 cm inaltime

  • Corpul cortului este fabricat dintr-o panza de polycanvas 280 g acoperita cu o pelicula de PU. Aceasta este o tesatura hibrid intre un poliester artificial și bumbac, care pastreaza proprietatile izolatoare, higroscopice si de respirabilitate ale bumbacului, la care se adauga rezistenta la indoire, la intindere, la UV si la mucegai specifice poliesterului si poliuretanului.
  • Impermeabilitatea este asigurata de copertina fabricata dintr-un Poliester Oxford 420D cu cusaturi lipite, acoperit cu un strat de PU.
  • Spatiul tampon dintre cort si copertina imbunatateste confortul termic, atat in zilele ploioase, cat si in cele foarte calduroase.
  • Baza este confectionata din aluminiu usor, cu izolatie din spuma. Cadrul din aluminiu este imbinat prin componente din aliaj, nu din plastic.
  • Structura de rezistenta a cortului e confectionata din bare de aluminiu usor, de 16 mm.
  • Este inclusa salteaua detasabila din spuma de inalta densitate, de 60 mm grosime.  Husa saltelei este la randul ei detașabila si lavabila.
  • Este inclusa husa pentru transport si depozitare, fabricata dintr-un PVC flexibil de 680g / 1200D, cu protectie UV
  • Este inclusa scara telescopica cu extindere pana la 230 cm.
  • Sunt incluse plasele pentru insecte.
  • Fermoare SBS.


Specificatii tehnice

Mai multe informatii

Material Corpul cortului: panza de polycanvas 280 g acoperita cu o pelicula de PU. Aceasta este o tesatura hibrid între un poliester artificial și bumbac, care pastreaza proprietatile izolatoare, higroscopice si de respirabilitate ale bumbacului, la care se adauga
Capacitate 2 persoane
Dimensiune cand e pliat 125 cm latime x 112 cm lungime x 28 cm inaltime
Dimensiune cand e nepliat 123 cm latime x 210 cm lungime x 126 cm inaltime
Culoare Verde
Greutate 43 KG