König XG Cross: dedicat SUV-urilor compacte si crossover-urilor

Lanturi antiderapante Prezentare produse
25/11/2022

Pentru a satisface nevoile proprietarilor de SUV-uri si crossover-uri compacte care cauta lanturi de zapada special concepute pentru vehiculele lor si care ofera valori adaugate in comparatie cu lanturile de zapada standard pentru autoturisme, König lanseaza XG Cross.

König XG Cross isi are radacinile in XG-12 Pro, foarte apreciat de piata, cunoscut pentru ca este solusia preferata unica pentru SUV-uri si furgonete si include toate specificatiile tehnice de care SUV-urile compacte si Crossover-urile au nevoie cand vine vorba de tractiune pe timp de iarna. Aceste specificatii se refera la performante, compatibilitatea anvelopelor si spatiul liber.

Primul element distinctiv al noului König XG Cross este sectiunea transversala: barele sudate triple pozitionate pe verigile orizontale ofera o putere suplimentara de sapare, scurtand in acelasi timp portiunea radiala a sectiunii transversale, marind geometria diagonala si imbunatatind tractiunea gemerala.

In comparatie cu sectiunile transversale ale autoturismelor, bara de tractiune tripla XG Cross mentine sectiunea transversala mai inalta pe profilul anvelopei, oferind o tractiune superioara si evitand ca legaturile sa se blocheze in banda de rulare mai adanca a anvelopelor de iarna si 4 sezoane, care sunt foarte tipice. de SUV-uri si crossover-uri.

Pe langa performante, König XG Cross include cele mai proeminente caracteristici tipice lanturilor automate König.

Datorita sistemului König ATC (Active Tensioning and Centering), XG Cross este tensionat automat in timpul conducerii, doar o oprire a masinii pentru montarea completa.

XG Cross atinge nivelul optim de tensionare datorita dispozitivului Micro-Adjust care, de asemenea, simplifica extrem de toate operatiile de montare si demontare.

König Wheel-Shield Nivelul 1 asigura ca toate componentele care pot intra in contact cu jantele din aliaj sunt fabricate din material compozit anti-zgarieturi.

Cand vine vorba de aplicarea vehiculului, datorita designului special, XG Cross este foarte compact din punct de vedere static si dinamic. De fapt, gaseste o baza larga de vehicule in ceea ce priveste posibilele aplicatii.

König XG Cross este certificata conform V5117 si EN 16662-1-2020, indeplinind cerintele legale existente pentru echipamentele de iarna.

Pentru a verifica daca König XG Cross este compatibil cu vehiculul si dimensiunea anvelopei dvs., va rugam sa accesati pagina noastra de configurare si sa introduceti datele vehiculului dvs.

https://aleo.ro/auto-moto/lanturi-antiderapante

Articol preluat de pe Konigchain.com si tradus in limba romana.

Link articol original: https://www.konigchain.com/explore/detail/koenig-xg-cross-dedicated-to-compact-suvs-and-crossovers/

Comentarii