Bare transversale Thule Wingbar Edge Black pentru VW T-Roc 5 usi SUV, model 2018-, Sistem cu prindere pe bare longitudinale

Mai multe poze

Bare transversale Thule Wingbar Edge Black pentru VW T-Roc 5 usi SUV, model 2018-, Sistem cu prindere pe bare longitudinale

Sistemul de bare transversale Thule WingBar Edge 958X este adresat majoritatii masinilor prevazute de fabricant cu bare longitudinale. Noul concept de picior telescopic, ce culiseaza pana la 50 mm in fiecare capat, permite adaptarea pe barele longitudinale, indiferent de distanta dintre ele, alegandu-se dimensiunea corespunzatoare de bare transversale.

Cod produs: SistemBare18523
Aboneaza-te la alerte de pret
1.148,26 Lei

Pret dupa configuratie: 1.148,25 Lei

Thule

 

 Black Friday

1 x Thule WingBar Edge negru - TA95822   +1.148,25 Lei

Pret dupa configuratie: 1.148,25 Lei

Descriere produs

Detalii

Componente

- 4 picioare prindere
- 2 bare din aluminiu Thule Wingbar Negre
- set 4 butuci antifurt (inclus)

Sistemul de bare transversale Thule WingBar Edge 958X este adresat majoritatii masinilor prevazute de fabricant cu bare longitudinale.
Noul concept de picior telescopic, ce culiseaza pana la 50 mm in fiecare capat, permite adaptarea pe barele longitudinale, indiferent de distanta dintre ele, alegandu-se dimensiunea corespunzatoare de bare transversale.

Thule WingBar Edge 958X beneficiaza de un profil extra jos ( cu o pozitionare mai apropiata de plafon), imbunatatindu-se aspectul estetic general al masinii si totodata caracteristicile aerodinamice. Si nu in ultimul rand, aceasta pozitie joasa sporeste siguranta in cazul masinilor inalte, in situatia trecerii pe sub pasajele joase.

Inspirandu-se din tehnologia aeronautica si impreuna cu testele din tunelul aerodinamic, suedezii de la Thule au reusit sa reduca aproape la minim nivelul de zgomot in timpul mersului, aceste bare fiind concepute sa stea in permanenta pe masina, chiar si atunci cand nu sunt utilizate.

Pentru a asigura o precizie maxima, operatiunea de strangere a barelor pe masina se face cu ajutorul unei chei speciale cu limitator de cuplu de strangere cu "click".
In privinta protectiei antifurt, capacele de acces la sistemul de strangere sunt echipate cu butuci cu cheie.

Acest sistem indeplineste normele City Crash.

Specificatii tehnice

Mai multe informatii

Observatii N/A
Produse cadou N/A

Video

Au mai cumparat (1)

Cutie portbagaj Thule Motion XT M Negru Lucios

Cutie portbagaj Thule Motion XT M Negru Lucios

Pret normal: 2.879,88 Lei ( -734.9 Lei)

Oferta: 2.144,98 Lei

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Bare transversale Thule Wingbar Edge Black pentru VW T-Roc 5 usi SUV, model 2018-, Sistem cu prindere pe bare longitudinale

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
General