Genti Auto KJUST INDIVIDUALE

Genti KJUST individuale

Gentile KJUST sunt potrivite atat pentru calatorii cu masina (in seturi personalizate pentru modelul de masina), cat si pentru utilizarea lor individual ca bagaj de mana.

Gentile dedicate de la KJUST nu se limiteaza la utilizare numai atunci cand calatorim cu masina. Fiecare geanta poate fi utilizata ca bagaj separat. Gentile KJUST de calatorie asimetrice (de tip troller) pot inlocui cu usurinta bagajele de mana, deoarece sunt echipate cu roti din cauciuc si un maner retractabil. La fel ca gentile pentru echipament sportiv, si acestea sunt dotate cu un buzunar separat suplimentar pentru lucrurile care trebuie separate de restul.

Genti KJUST ASIMETRICE

Genti asimetrice dedicate calatoriilor cu masina sau ca bagaje de mana, fiind echipate cu roti si manere retractabile (de tip troller)

Datorita asimetriei, gentile KJUST auto de calatorie se potrivesc perfect in portbagajul masinii sau pe scaunele din spate, ceea ce imbunatateste in mod optim spatiul de depozitare, dar si siguranta pe parcursul calatoriei, ele nu se pot deplasa sau rasturna in cazul unor manevre bruste, fiind foarte bine potrivile ca forma si dimensiune. 

Gentile de calatorie oferite sunt usor de depozitat in portbagaj si usor de despachetat, ceea ce face calatoria mult mai confortabila inca de la inceput.

Genti KJUST SPORT

Geanta sport pentru masina - proiectata dupa gentile dedicate transportarii echipamentului sportiv

Caracteristica lor distinctiva este un buzunar suplimentar separat de partea principala a gentii.

Este realizat pentru a avea un acces usor si rapid la lucruri in timpul unei calatorii (adica o geanta de voiaj, pantofi) sau la lucruri pe care dorim sa le depozitam separat de celelalte (un prosop, haine sport dupa antrenament etc.). 

 

Genti KJUST AERO

Bagajele de mana AERO sunt dedicate atat calatoriilor cu avionul, cat si cu autoturismul

geanta sport kjust     

Oferta KJUST cuprinde o gama larga de dimensiuni, datorita careia gentile sale se potrivesc atat ca genti de mana pentru calatoriile cu avionul, cat si ca element al unui set ajustat portbagajului masinii.

Gentile sunt foarte usoare, realizate dintr-o tesatura de inalta calitate - Poliester 1680D (caracteristici Cordura), fiind rezistent la apa si la temperaturile inalte.

Gentile KJUST sunt pliabile, astfel ocupand un spatiu restrans la depozitare. In plus, gentile au buzunar separat intarit pentru documente si o curea de umar suplimentara.

Genti KJUST pentru Cutii portbagaj

39 Articol(e)

per pagina

39 Articol(e)

per pagina