Dragi clienti, conform recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru limitarea si prevenirea posibilelor îmbolnaviri cu Coronavirus (COVID-19) si din considerente de sanatate si grija pentru angajatii si clientii nostri, am luat urmatoarele masuri: Citeste masuri!

Momentan nu se pot plasa comenzi cu plata cu cardul din cauza unei erori tehnice interne! Incercam sa remediem cat mai rapid situatia. Daca doriti sa achitati cu cardul va rugam sa plasati comanda normal, cu selectie plata cu cardul (nu o sa se deschida pagina unde trebuie sa introduceti datele dar se inregistreaza comanda ca neachitata) si o sa va contacteze colegii pentru a va trimite un link de plata.

Carlige semi-detasabile

In cazul in care sunteti un utilizator frecvent al unei remorci, un carlig de remorcare semi-detasabil este ideal. Este disponibil permanent, nu necesita intretinere, iar durata de viata a acestuia este aceeasi cu durata de viata a masinii. Un carlig de remorcare semi-detasabil este potrivit pentru orice tip de suport de biciclete. Daca este vorba de tractarea unei remorci, rulote, trailer, cutie portbagaj  sau barca, un sistem semi-detasabil poate face fata oricarei provocari. 

Beneficii:

- Nu necesita intretinere
- Disponibil permanent
- Cel mai competitiv pret
- Dureaza intregul ciclu de viata al masinii

Articolele de la 1 la 80 din totalul de 1739

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 22

Articolele de la 1 la 80 din totalul de 1739

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 22